keskiviikko 22. helmikuuta 2012

IVANAhelsinki Vitalis 4/4 + Arvonta

Olettehan kaikki huomanneet, että neljäskin IVANAhelsingin Vitalis on tullut jo kauppoihin! Nyt on kaikki neljä ihanaa purkkia kasassa! Luin muuten myös Vitaliksen Facebookin fanisivulta, että piakkoin on tulossa kauppoihin mustia pikkuisia 18ml:n Vitaliksia! Jännä nähdä niiden ulkoasu, Vitaliskukka nimittäin loistaa kullan, hopean ja pronssin värisinä! En malta odottaa!

Nyt kuitenkin uusia pikkupurkkeja odotellessa pistetäänpäs blogini eka arvonta pystyyn! Johan sitä on yli 30 000 käyntiä blogissani ehtinyt jo olla! Palkinto ei ehkä päätä huimaa muiden blogien sponsoroitujen palkintojen rinnalla, mutta keräilijät osannevat arvostaa tätäkin palkintoa? Arvotaanpas siis kaikki neljä IVANAhelsingin Vitalis –purkkia! Kaupoista saa enää valkoista (jos sitäkään) ja uusinta keltaista kevään purkkia, joten jos et ehtinyt aikaisempia purkkeja ostaa niin nyt olisi tarjolla! Ja onhan se kivojen purkkien sisältökin aika oivaa näillä pakkaskeleillä! Keräilijät ja Vitaliksen suurkuluttajat ovat ainakin arvonnan kohderyhmää…




Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä kirjoitusta ja laittakaapas vaikka ruusuja, risuja, kehitysehdotuksia uudehkon blogini sisällöstä/ulkoasusta/mistä vaan! Kommentit ovat kullanarvoisia! Muistathan jättää nimimerkin! Arvontaan voit osallistua vielä karkauspäivänä ja arvonta suoritetaan sitten 1.3.2012! Onnea arvontaan!

--

IVANAhelsinki´s Paola Suhonen has designed four unique tins for Finnish Vitalis –cream brand. Traditional cream is waterfree and it is ideal for example for lips, hands and cuticles. First IVANAhelsinki tin came out in June 2011, second in September, third in December and this latest one now in February. I just found out that soon there is going to be also a black 18ml Vitalis –tin with gold, silver and bronze “Vitalis flower” –print! Can´t wait!

While waiting it is a time for a first lottery in my blog! And not surprising the present… All four IVANAhelsinki Vitalis –tins! I haven´t seen first two in a while in stores but you might find the white winter coloured one maybe somewhere. I think these tins are a dream of a tin collector (at least mine) and of course for those who really are heavy users of this cream! Comment this post and you might win all these limited edition tins! Please give me some feedback of my quite new blog! Thanks! I will draw the winner of this lottery on 1st of March 2012! Good luck!


33 kommenttia:

  1. noi purkit on jotain niin mahtavuutta ! musta on niin ihanaa että asioiden ulkonäköön jaksetaan panostaa , oih. Ja tää sun blogin tausta on kans ihana ! :D

    kari-maikki@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihania noi purkit! :) Tykkään blogisi aiheista ja siitä että esittelet uutuuksia ja ostoksiasi :)

    ebbuebbu@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Mukana arvonnassa! Kiva ulkoasu noilla purkeilla, varsinkin tuo valkoinen on mieleeni :) Blogi on selkeä ja kivaa luettavaa mutta voisit tehdä jonkun bannerin tuohon ettei olisi pelkkä teksti :)


    aliisa-99@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukana arvonnassa peukut pystyssä! Olen iloinen, kun olen löytänyt blogisi, tuntuu niin kotoisalta vierailla täällä. Tykkään sisustustyylistäsi ja tavaroistasi, rakastan itsekin muumeja, peltipurkkeja, retroa, suomalaista designia. Blogissasi on kivoja kuvia ja sopivasti tekstiä. Eli pelkkiä ruusuja on minulla annettavana blogillesi :)

    VastaaPoista
  5. Mukana arvonnassa :) Täällä olisi kans yksi muumeihin hurahtanut lukija :) Oon kyllä tykännyt blogisi jutuista, mutta en panisi pahitteeksi, vaikka lisäilisit yhtä kivoja juttuja ja kuvia päivittäin ;D

    VastaaPoista
  6. Mukana :) Muumien kautta minäkin tänne löysin mutta paljon on muutakin mielenkiintoista, retrotavarat on ihania! Ruusuja vain minullakin, joka päivä käyn kurkkaamassa onko jotain uutta :)

    VastaaPoista
  7. Mukana ihanassa arvonnassa! :)

    Muumien kautta minäkin olen tänne alunperin eksynyt, mutta tykkään myös retrojutuistasi. :)

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Miksei laatisi blogille aihepiiriin liittyvää näyttävää logoa?

    Anton

    VastaaPoista
  9. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  10. Olen mukana arvonnassa! :) Blogisi on aivan ihana kaikkineen, vaikka aluksi tulin muumimukien perässä tänne. Itsekin melkein jo hurahtanut keräämään retroa! :)

    - Tiina

    VastaaPoista
  11. Mukana arvonnassa! Minäkin tulin Muumimukien perässä tänne blogiin alunperin, mutta muutkin jutut kiinnostavat paljon.

    VastaaPoista
  12. Mukana ollaan! Tykkään blogistasi kokonaisuutena tosi paljon :)

    Ada
    adalmiinan@wippies.fi

    VastaaPoista
  13. mukana ollaan:) tykkään sun blogin ulkoasusta muuten ,mutta banneri on vähän tylsä. mitään muuta moitetta en sun blogista keksi!
    roosaheartit@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Ihana blogi sulla! Kiva kun täältä löytää aina viimeisimmät jutut tuolta muumirintamalta! ;) Ja toki paljon muutakin... :)

    Mukaan arvontaan! Tuo vitalis on kyllä voiteista parhaita! Sillä tulee hoidettua huulista lähtien kaikki... Pieni purkki onkin erittäin tervetullut.
    Toi purkkikokoelma olis kyllä ihana voittaa!

    s-posti satuh83@yahoo.com

    VastaaPoista
  15. Mukana arvonnassa. Sulla on pelottavan sama maku kaikessa keräily- ja sisustustavarassa... T. Keräilijähirmu

    VastaaPoista
  16. Tällaisen paketin jälkeen riittäisi vitalista joka laukun taskuun, ettei se aina olisi juuri siellä väärässä laukussa!

    VastaaPoista
  17. Ihanat purkit ! Nämä on juuri sellaisia, joista keräilijävimma voisi roihahtaa. Tykkään muutenkin (vaikkei nämä nyt sitä siis olekaan) kaikenlaisesta retroilubuumista tuotteissa ja mainonnassa.

    VastaaPoista
  18. Vitaliksen suurkuluttaja osallistuu arvontaan! En tiennytkään, että nämä ovat keräilykamaa, ostin vain kaupasta mustan purkin käyttötavaraksi. :)

    Blogisi ulkoasun tausta on persoonallinen, mutta hieman levoton katsoa, joten sitä voisi parantaa mielestäni hieman. :)

    aaveennet@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Tässä on kuulemma lähtökohtana slaavilaiset kukkatarjottimet ja pohjoismainen luonto. Totta! Kyllä noista purkeista voi nuo inspiraation lähteet löytää. Mukana arvonnassa ehdottomasti. Kivan pirteä ulkoasu sinulla blogissa!

    VastaaPoista
  20. Suloiset purkit, mukana ollaan arvonnassa. :) Tykkään sun blogin jutuista, mutta ulkoasua selkeyttäisin ehkä hieman, tausta on pirteä, mutta vähän rauhaton.

    VastaaPoista
  21. Loistava vinkki tuo ylempänä olevassa postauksessa ollut Iittalan mukipaja. Täytyypä yrittää seurata syksymmällä. Olisi aivan ihana päästä tekemään omia koristeluja Teemaan.
    Arvonnassakin mukana. Mukava tuo taustakuva, jäin oikein tuijottelemaan että montaako eläintä sieltä oikein löytyykään ja mitä kaikkea muuta.

    VastaaPoista
  22. Voi että miten ihana arvonta, kuin mulle tehty! Nuo purkit on niin suloisia ja tahtoisin ne niin kovasti itselleni tänne:) Tykkään sun blogista tosi paljon mutta banneri on hieman tylsä. Muita risuja en keksi joten jatka samaan malliin:)

    VastaaPoista
  23. JES, HUIPPU ARVONTA !:D Ihan pari päivää sitten harmittelin sitä ku Vitalis purkki loppu! Oon todellakin Vitaliksen suurkuluttaja ja oisin enemmän kuin onnellinen jos nuo voittaisin:)ulkoasu on tosi hyvä ja postaukset oikein kivoja. Postaustahti saisi olla pikkusen tiuhempi.

    VastaaPoista
  24. Mukana ollaan! Minun on kyllä pakko sanoa, että ihana ulkoasu sinulla - tykkään taustasta, eikä bannerinkaan tarvitse olla sen monimutkaisempi. Minusta tausta ja banneri tasapainottavat toisiaan. Niin, ja kyllä minä siitä sisällöstäkin tykkään. ;)

    - Nonna

    VastaaPoista
  25. Jäin niin koukkuun tähän blogiin vaikka vasta 2 minuuttia tätä selaillu. Ihania tavaroita joista olen haaveillut! Aion todellakin seurata tätä myös jatkossa:D

    -Anu

    VastaaPoista
  26. Tätä on odotettu :) Ite just suunnittelin hommaavani kaikki nuo purkit, mutta jäi saamatta se kesän purkki, muutenkin käytän vitalista hirmusesti, niin tulisi tarpeeseen.

    VastaaPoista
  27. Oi, hurmaavia nuo purkit ja mulla ei ole niistä yhtään. :/ Sulla on kyllä ihana blogi, kiitos tästä! :)

    -Matilda

    VastaaPoista
  28. Ihana arvonta, Vitalis jos mikä on kyllä käyttötavaraa, josta nyt on tehty todellista arjen luksusta. Hineo yhteistyöjuttu!

    VastaaPoista
  29. Muumeihin ja keräilyyn hurahtaneena seuraan blogiasi, koska täältä löytää parhaiten tietoja odotetuista (muumi)uutuuksista! Ulkomailla asuessa pitää olla skarppina, kun ei posti kanna lehtiä/mainoksia kotiin. Valitettavasti Vitalikset ovat jääneet hankkimatta, kun ei viitsi äitiä vaivata jokaisella "pikkuasialla"... Mutta ehkäpä kaupasta vielä löytyisi näitä seuraavalla Suomi-visiitillä! :)

    -Niiskuneiti-

    VastaaPoista
  30. Pitkän tiskausurakan päätteeksi tuli siliteltyä uusia punaisia Kulkuja (koska Teema on ajaton ja sinkku tarvitsee 12 hengen astiaston) ja muistikuva blogistasi hiipi takaraivoon. Ja löytyihän se, etsimällä linkki kaverin FB-sivulta ja ihan kuin kotona olisi, kasoittain muumimukeja, Iittalaa ja Arabiaa ja oman lapsuuden värejä. Totesin, että jos niin pienet asiat kuin kauniit ja käteensopivat astiat tekevät onnelliseksi, kaikki on oikeasti hyvin ja mielestäni blogisi edustaa samaa ajatusta. Itse koitan tilan- ja rahanpuutteen vuoksi hillitä suurempia osteluita, joten on ihana katsella saman estetiikan ihmisten löytävän ilahduttavia asioita ja tajuta, ettei kaikkea tarvitse itse omistaa.

    Ja minusta lämpimän keltaoranssi tausta karhuineen ja muine metsän mönkijöineen sopii loistavasti hieman viliseväksi taustaksi blogiisi.

    -haley_quinn

    VastaaPoista
  31. Mukana! Kivoja nämä uudet erilaiset muotoilun ja käyttöesineiden yhteistyökuviot.

    VastaaPoista
  32. Kivoja purkkeja! Pitänee ostaa se pikkuruinen purkki jos arpaonni ei tässä osu kohdalle. Muumimukeista se lähti kun aloin tätä blogia lukemaan, muutenkin on kivoja tuotteita ollut esillä.

    VastaaPoista
  33. Onpa kivat purkit, mukavaa kun klassikotkin uudistuvat ainakin ajoittain.
    Mukana arvonnassa ehdottomasti.

    VastaaPoista